pitch trainer
About Jennifer

Ik zie jou

Iedereen heeft talent. Het is vaak wat je zelf het minst bijzonder vindt, omdat het je zo makkelijk af gaat. Mijn talent, als pitch trainer, is jouw talent naar de voorgrond brengen, waar je ook bent.

Terug naar
de kern

Of ik nou een masterclass geef, regisseer of presenteer, het draait altijd om het versterken van talent. En dat is dan meteen mijn kleine bijdrage in het grote geheel. Want ik geloof dat als iedereen in zijn kracht staat en zich zo laat zien, de wereld een stuk puurder wordt.

Reclame Kleinkunst
Regie

Na een reclamecarrière en een afgeronde kleinkunstopleiding, startte ik in 2009 TATARATAA. Snel kwam daar mijn compagnon Natasja Snelling Berg bij. We begonnen met concepten en de productie van theatrale bedrijfsfeesten. Met de jaren groeiden de opdrachten en budgetten. En de bedrijfsfeesten ontpopten zich steeds meer als communicatieve shows. Zo ontdekte ik mijn rol als regisseur. Sindsdien valt alles op zijn plek en gebruik ik mijn regie-ogen bij alles wat ik doe. Masterclasses, presentaties, shows, performances en alle andere verrassingen die het leven biedt als pitch coach.

Pitch Trainer Namedropping

Selectie performers, merken en organisaties waar ik als pitch trainer mee werk of heb gewerkt:

  • Jochem Myjer (onderdeel van zijn creatieve team)’
  • Typhoon
  • Topvrouw van het Jaar
  • Talent naar de Top
  • Gemeente Amsterdam,
  • L’Oréal
  • Groen Links,
  • Nike
  • Halloween Fright Nights

Regie Typhoon Heineken Music Hall (AFAS) – Photo: Ferdy Damman

Regie L’Oréal Professionnel Fashion Week – Photo: Erik Jansen

Testimonials

Jennifer haalt het beste in je naar boven!

"Mijn verwachting van Pitch Your Power was om mezelf vooral professioneel gezien beter neer te zetten, eerste indrukken zijn alles. Maar de dingen die ik heb meegenomen uit deze masterclass zal ik zelfs op kringverjaardagen nog gaan toepassen. Jennifer haalt het beste in je naar boven en leert je in een korte tijd hoe je deze kwaliteiten ook aan anderen kan laten zien!"
Isa

Ik kan deze pitch nu makkelijk in gaan zetten!

"De eerste keer dat ik hoorde over de Pitch training, dacht ik... Ja.. dat moet ik ook eens doen, want ik verzin altijd weer iets anders. Wat mij vooral aantrok, was het feit dat het online was en slechts 2,5 uur. Het is heel leerzaam om anderen te zien pitchen en daarna je eigen aanzet van Jennifer te krijgen. Jennifer haalt namelijk echt dat bijzondere uit jouw verhaal, waar je iets mee kan, en waardoor anderen op je pitch aangaan. Ik kan deze pitch nu makkelijk in gaan zetten bij nieuwe klanten of tijdens een netwerkborrel. Bovendien ga ik de Pitch verwerken in mijn about page op mijn website."
Marjet
Amsterdam

Krachtig verhaal!

"Jennifer is energiek en doortastend. Ze luistert goed, stelt de juiste vragen om vervolgens een krachtig verhaal neer te zetten. Na de pitch training ging ik met een krachtig verhaal de deur uit. Dank Jennifer!”
Sanya Tuharea
(Online Sales Specialist ABN AMRO)

En dat zijn de fijnste vakmensen om mee te werken.!

“Jennifer ziet meteen wat goed is, wat potentie heeft en waar meer uitgehaald kan worden. Maar nog belangrijker ziet ze meteen wat niet goed is en handelt daar direct naar. Ik werk graag met haar omdat ze creatief sterk en heel eerlijk is. Ze werkt met twee cijfers achter de komma. En dat zijn de fijnste vakmensen om mee te werken.”
Jochem Myjer
Komiek

Ze kan haarfijn aanvoelen !

“Jennifer legt haar vinger op de juiste plek: de kern. Daar waar je het niet kan zien of vinden. Naast het vinden van nieuwe inzichten, voel ik me gehoord. Ze kan haarfijn aanvoelen en is altijd op zoek naar het oprechte: ze ziet jou en je kracht. Dat is uiteindelijk waar je in wilt zitten en met hulp van Jennifer kom je er op het juiste moment”
Tieka Masfar
Spoken Word Artist

Jennifer is een en al energie!

"Jennifer is een en al energie. Zij is een denktank en brengt haar ideeën met zoveel enthousiasme dat je meestal meteen verkocht."
Sandrine van den Berg
Sales & Eduation manager Redken
Top
Jennifer van der Schaaf
Pitch
Your Power.
Heb je interesse in een Masterclass of een ander idee? Leuk!

STUUR EEN MAIL NAAR
jennifer@pitchyourpower.com