Pitch Training | Pitch Your Power

Zet jezelf haarscherp neer - eerlijk, eigen & onvergetelijk met deze pitch training.
pitch training pitch schrijven
1

EERSTE INDRUK .

Vertel eens wat over jezelf

Jezelf laten zien in een presentatie is moeilijk. Helemaal online. Maar het is cruciaal als je je verhaal goed over wil brengen. Of je nou solliciteert, je voorstelt in een vergadering of een product verkoopt, jezelf goed neerzetten in de eerste minuut, geeft je de rest van je presentatie vleugels.

2

DIT
BEN JIJ .

Start the journey

In deze pitch training gaan we op zoek naar het verhaal dat naadloos bij je past. Een verhaal dat je talent op een podium zet. Zodat je nieuwe klant, je potentiële werkgever of elk ander publiek meteen weet wie je bent en wat je kunt betekenen.

3

HET RESULTAAT .

Jouw verhaal in 1 minuut

Na deze pitch training staat je verhaal als een huis. Waar je ook bent, bij wie je je ook moet introduceren – je weet voortaan exact wat je over jezelf vertelt, in welke volgorde en hoe je je verhaal kracht bijzet. Op een manier die precies klopt met wie jij bent. En dat maakt het makkelijk om ‘m te onthouden.

Jennifer haalt het beste in je naar boven!
"Mijn verwachting van Pitch Your Power was om mezelf vooral professioneel gezien beter neer te zetten, eerste indrukken zijn alles. Maar de dingen die ik heb meegenomen uit deze masterclass zal ik zelfs op kringverjaardagen nog gaan toepassen. Jennifer haalt het beste in je naar boven en leert je in een korte tijd hoe je deze kwaliteiten ook aan anderen kan laten zien!"
Isa
Ik kan deze pitch nu makkelijk in gaan zetten!
"De eerste keer dat ik hoorde over de Pitch training, dacht ik... Ja.. dat moet ik ook eens doen, want ik verzin altijd weer iets anders. Wat mij vooral aantrok, was het feit dat het online was en slechts 2,5 uur. Het is heel leerzaam om anderen te zien pitchen en daarna je eigen aanzet van Jennifer te krijgen. Jennifer haalt namelijk echt dat bijzondere uit jouw verhaal, waar je iets mee kan, en waardoor anderen op je pitch aangaan. Ik kan deze pitch nu makkelijk in gaan zetten bij nieuwe klanten of tijdens een netwerkborrel. Bovendien ga ik de Pitch verwerken in mijn about page op mijn website."
Marjet
Amsterdam
Krachtig verhaal!
"Jennifer is energiek en doortastend. Ze luistert goed, stelt de juiste vragen om vervolgens een krachtig verhaal neer te zetten. Na de pitch training ging ik met een krachtig verhaal de deur uit. Dank Jennifer!”
Sanya Tuharea
(Online Sales Specialist ABN AMRO)
En dat zijn de fijnste vakmensen om mee te werken.!
“Jennifer ziet meteen wat goed is, wat potentie heeft en waar meer uitgehaald kan worden. Maar nog belangrijker ziet ze meteen wat niet goed is en handelt daar direct naar. Ik werk graag met haar omdat ze creatief sterk en heel eerlijk is. Ze werkt met twee cijfers achter de komma. En dat zijn de fijnste vakmensen om mee te werken.”
Jochem Myjer
Komiek
Ze kan haarfijn aanvoelen !
“Jennifer legt haar vinger op de juiste plek: de kern. Daar waar je het niet kan zien of vinden. Naast het vinden van nieuwe inzichten, voel ik me gehoord. Ze kan haarfijn aanvoelen en is altijd op zoek naar het oprechte: ze ziet jou en je kracht. Dat is uiteindelijk waar je in wilt zitten en met hulp van Jennifer kom je er op het juiste moment”
Tieka Masfar
Spoken Word Artist
Jennifer is een en al energie!
"Jennifer is een en al energie. Zij is een denktank en brengt haar ideeën met zoveel enthousiasme dat je meestal meteen verkocht."
Sandrine van den Berg
Sales & Eduation manager Redken

LET'S PITCH YOUR POWER

DE ONLINE PITCH TRAINING 

Met maximaal 3 andere cursisten of collega’s volg je deze deze Pitch training via Zoom. Aan het eind van de 2,5 uur pitch je jezelf aan hen en zij aan jou. Je zet de eerste stap uit je comfortzone en leert razendsnel van elkaar. 

OPBOUW: PITCH SCHRIJVEN & PRESENTEREN

In het eerste deel gaan we, aan de hand van een paar schrijfopdrachten, op zoek naar jouw verhaal. In grote lijnen weet je zelf natuurlijk al wat je vaardigheden en talenten zijn. Tijdens deze workshop polijsten we wat je weet, kunt én bent tot een geheel dat je onmiskenbaar neerzet.

Daarna is het showtime en regisseer ik je naar je persoonlijke pitch.

“Jennifer legt haar vinger op de juiste plek: de kern. Daar waar je het niet kan zien of vinden. Ze kan haarfijn aanvoelen en is altijd op zoek naar het oprechte: ze ziet jou en je kracht“.
Tieka Masfar (Freelance Creative Producer)
Join the ride

Boek je
Pitch training

Uitverkocht!

PITCH TRAININGEN COMING UP

25 november 2021

10:00-12:30

De online pitch training 
Pitch your Power is uitverkocht!

199 euro 
per persoon excl. btw.

(Inclusief prijs: €240,79 + €1 servicekosten)

Boek eenvoudig een online pitch training via ons kanaal op Eventgoose 

Ja! Schrijf me in

FAQ Online Pitch Training

Moet een elevator pitch grappig zijn?

Humor is niet noodzakelijk in een elevator pitch. Als je van nature heel grappig bent, dan zal de pitch ook grappig worden. Ben je iets serieuzer, dan is de pitch dat ook. Omdat een pitch een persoonlijk verhaal is, moet het ook bij je passen in de manier zoals je het vertelt.

Moet ik er alles inzetten wat ik doe? Ik ben nogal veelzijdig..

Tijdens de masterclass vinden we precies wat er wel in past en wat niet. Veelzijdigheid kan ook je allergrootste talent zijn. Dus dan hoort die kant zeker in je pitch.

Ik heb (nog) geen idee wat mijn talenten zijn, kan ik dan deelnemen aan de training?

Veel deelnemers zijn zich niet erg bewust van hun talent. Dat komt tijdens de cursus wel naar boven. Dus kom zeker de training volgen als je nog twijfelt over wat jou bijzonder maakt.

Is één verhaal voldoende of moet ik variëren in mijn verhaal, voor verschillende doeleinden?

In principe werken we toe naar één verhaal. Dat neemt niet weg dat je zelf daarna kan variëren. Leuk juist! Als de kern maar jouw bijzondere kant blijft.

Wanneer gebruik je zo'n pitch?

Je gebruikt een personal pitch op het moment dat je jezelf wilt laten zien, jezelf voorstelt, aan personen die je nog niet kent. Bijvoorbeeld als je gaat solliciteren of bij een nieuwe/ potentiële klant of bij een nieuw team dat je gaat begeleiden.

Waarom is een elevator pitch belangrijk?

Als je een strak goed begin hebt, dan zit je meteen lekker in de rest van je verhaal. Bovendien krijgt de luisteraar meteen vanaf de eerste seconden het juiste beeld van je mee. Het is dan ook een gemiste kans als je verhaal niet vanaf het begin spot on is.

Ik heb al een goed verhaal, maar ik klap dicht als ik het moet presenteren, is deze training dan ook geschikt?

Tijdens de training word je één op één geregisseerd naar de pitch. Je krijgt dan ook veel tips mee om goed te presenteren. Als je liever de totale focus op het leren presenteren wilt leggen, dan kun je een individuele pitch training aanvragen. Die kan zowel online als live worden gegeven. Mail je verzoek naar info@pitchyourpower.com. We nemen snel contact met je op.

Kan ik de training ook met mijn hele team volgen?

Dat kan zeker en is ook heel erg leuk om dat met elkaar te doen! We hebben veel teams gehad die de training hebben gevolgd. Je kunt er zelfs een heel team building uitje van maken. Dus neem gerust contact op via de mail info@pitchyourpower.com. We vertellen je graag alle mogelijkheden.

De online masterclass duurt maar 2,5 uur. Hoe kan iedereen binnen die tijd een pitch schrijven en oefenen?

De masterclass is met maximaal vijf personen tegelijk. Het eerste deel is plenair, maar in het laatste deel, wordt iedereen één op één geregisseerd naar een eigen unieke pitch. En dat lukt. Gegarandeerd.

Top
Jennifer van der Schaaf
Pitch
Your Power.
Heb je interesse in een Masterclass of een ander idee? Leuk!

STUUR EEN MAIL NAAR
jennifer@pitchyourpower.com